Voordelig naar K&K 2017
Maak gebruik van de actie!

Konijnen & knaagdieren symposium 2017

Konijnen & Knaagdieren Symposium viert op zaterdag 25 november 2017 haar 12e editie! Deze dag wordt traditioneel georganiseerd door Proveto in Dierentuin Burgers’ Zoo. Er wordt uitgepakt met een aansprekend programma waarbij uitwisseling van praktisch toepasbare kennis centraal staat. Het programma is gericht op de dagelijkse praktijk en kent een grote verscheidenheid aan (inter-)nationale sprekers en specialisten op het gebied van konijnen en knaagdieren.

Voor assistenten wordt er ook dit jaar op dezelfde dag een speciaal programma aangeboden. Er worden presentaties gehouden door onder andere Frances Harcourt-Brown (UK), David Vella (AU), Estella Böhmer (DE), Paul Flecknell (UK), Frank Verstappen, Michiel van Zuijlen, Yvonne van Zeeland en Fred van der Kolk. AST Farma biedt u traditiegetrouw de mogelijkheid deze dag middels een actie te bezoeken. Bekijk voor het maken van uw keuze het gedetailleerde dierenartsprogramma of het gedetailleerde programma voor de assistentendag.

Maak gebruik van de actie

KK-logo

Actie 1: Toegangsbewijs K&K

Bij besteding van 750 euro krijgt u in plaats van de gebruikelijke korting een toegangsbewijs voor het dierenartsenprogramma t.w.v. 195 euro als bonus!

as-logo

Actie 2: Toegangsbewijs K&K Assistentendag

Bij besteding van 575 euro krijgt u in plaats van de gebruikelijke korting een toegangsbewijs voor de assistentendag t.w.v. 135 euro als bonus!

NB: mocht uw browser het onderstaande formulier niet tonen, neem dan contact op met AST Farma om van deze actie gebruik te maken: 0348 – 56 34 34.