Voordelig naar K&K 2018
Maak gebruik van de actie!

Konijnen & knaagdieren symposium 2018

Konijnen & Knaagdieren Symposium viert op zaterdag 24 november 2018 haar 13e editie! Deze dag wordt traditioneel georganiseerd door Proveto in Dierentuin Burgers’ Zoo. Er wordt uitgepakt met een aansprekend programma waarbij uitwisseling van praktisch toepasbare kennis centraal staat. Het programma is gericht op de dagelijkse praktijk en kent een grote verscheidenheid aan (inter-)nationale sprekers en specialisten op het gebied van konijnen en knaagdieren.

Voor assistenten wordt er ook dit jaar op dezelfde dag een speciaal programma aangeboden. Er worden presentaties gehouden door onder andere Natalie Antinoff (US), Elisabetta Mancinelli (UK), Fred van der Kolk, Evert-Jan de Boer, Leen Verhaert (BE), Stijn Peters, Yvonne van Zeeland, Hans Garretsen en Cyrina van Beusekom. Dechra / AST Farma biedt u traditiegetrouw de mogelijkheid deze dag middels een actie te bezoeken. Bekijk voor het maken van uw keuze het gedetailleerde dierenartsprogramma of het gedetailleerde programma voor de assistentendag.

Family & Friends event – reserveer alvast zaterdag 24 november in uw familie agenda!
Speciaal voor familie en vrienden van deelnemers aan het K&K Symposium is er ook dit jaar Family & Friends! Er zijn veel leuke activiteiten: van rondleidingen verzorgd door gidsen van Burgers’ Zoo tot verhalen verteld door dierentuin dierenartsen. Hiernaast kunt u de gehele dag genieten van de dierentuin. Toegangskaartjes voor dit evenement bedragen slechts € 10,- per stuk. U kunt kaartjes voor Family & Friends uitsluitend vooraf met uw inschrijving reserveren (max. 5 kaarten per aanmelding en zolang de voorraad strekt).

Maak gebruik van de actie

Actie 1: Toegangsbewijs K&K

Bij besteding van 750 euro krijgt u in plaats van de gebruikelijke korting een toegangsbewijs voor het dierenartsenprogramma t.w.v. 210 euro als bonus!

Actie 2: Toegangsbewijs K&K Assistentendag

Bij besteding van 575 euro krijgt u in plaats van de gebruikelijke korting een toegangsbewijs voor de assistentendag t.w.v. 135 euro als bonus!

NB: mocht uw browser het onderstaande formulier niet tonen, neem dan contact op met AST Farma om van deze actie gebruik te maken: 0348 – 56 34 34.