Een normale schildklierfunctie binnen handbereik

Thyroxal 200 & 600

Met trots introduceert AST Farma de nieuwe registratie van Thyroxal. Het bevat levothyroxine als werkzame stof en is geïndiceerd bij primaire en secundaire hypothyreoïdie. Thyroxal kan bij zowel honden als katten met een te traag werkende schildklier worden toegepast.

Eén tablet voor honden en katten

Thyroxal is beschikbaar in 200 μg en 600 μg tabletten. De sterktes zijn zo gekozen dat u zowel kleine als grote honden (en katten) goed kunt behandelen. Bovendien zijn beide tabletten in vieren te delen, zodat u nauwkeurig kunt doseren om de gewenste thyroxine plasma concentratie te bereiken.

 

schildklier

Eenvoudig doseren met de SmartTab

De Thyroxal tabletten zijn ontwikkeld met het oog op doseergemak en –nauwkeurigheid. Het kleine formaat, de neutrale smaak en gemakkelijke deelbaarheid van de SmartTabs zorgen voor een handige toedieningsvorm. Hypothyreoïdie is een chronische aandoening, daarom zal Thyroxal in de meeste gevallen levenslang aan het doeldier gegeven worden om euthyreoïdie in stand te houden. Toedieningsgemak en goede acceptatie zijn dus voor respectievelijk de eigenaar en het huisdier van groot belang.

thyroxal-smarttab

Lees de volledige product-informatie op de productpagina van Thyroxal 200 en Thyroxal 600.